У Харкові сталася трагедія, від якої тремтіння пробігає по всьому тілу. Мати з дитиною на руках вистрибнула з 19 поверху. Тіла на тротуарі побачив перехожий рано вранці 1 червня і викликав правоохоронців, повідомляє Телеграм-канал Віха.

Причин такого вчинку не знає ніхто. Два тіла, накриті простирадлами лежать на тротуарі. На місці працюють поліцейські і слідчо-оперативна група.

Трагедія на Харківщині Фото: ТГ Віха

Як з'ясувалося, жінка 1977 року народження рано вранці одяглася взяла дитину на руки і вистрибнула з вікна чи балкона. При цьому з нею вдома був її чоловік. Інцидент стався за адресою вулиця Культури 22В.

Сусіди розповіли, що жінка не страждала психічними захворюваннями та добре спілкувалася з оточуючими. З'ясувалося, що суїцид вона зробила близько 6 годин ранку. Що стало приводом для такого страшного вчинку невідомо.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нещодавно на Харківщині сталася ще одна страшна трагедія. 15-річний підліток повісився через проблеми з навчанням. його тіло знайшли батьки в його кімнаті. У квітні цього року загинув дев'ятикласник Михайло Жуков. За чутками, причиною такого вчинку стали проблеми в навчанні і нездатність виконати великий обсяг домашніх завдань.

В Івано-Франківській області немолодий чоловік вирішив покінчити життя самогубством. Для цього він використовував балонний газ. В результаті чоловік був госпіталізований з опіками та іншими травмами.

Крім того, в Японії наклала на себе руки 22-річна учасниця місцевого реаліті-шоу. Дівчина тривалий період часу отримувала повідомлення від хейтеров в соціальних мережах, в яких вони вимагали, щоб вона зникла і померла, говорили про ненависть до неї.

Нагадаємо, Знай писав, що в Харківській області школяр повісився в своїй кімнаті.

Знай повідомляв, що в Івано-франківській області чоловік вчинив невдалу спробу самогубства.

Нещодавно Знай передавав, що в Японії пішла з життя 22-річна спортсменка з-за хейтеров в соцсетях.