У Харкові фахівці територіального центру соціальних послуг Холодногірської району навчають пенсіонерів користуватися соціальними мережами і онлайн-послугами.

Як повідомили в терцентрі, через коронавірус літні люди повинні утримуватися від соціальних контактів, тому з ними продовжили спілкуватися в телефонному режимі та онлайн.

«Пенсіонери удосконалюють знання, які отримали на заняттях Університету ІІІ віку на факультеті «Комп'ютерна граматика». Працівники денного відділення показують всім бажаючим, як використовувати соціальні мережі для спілкування і гаджети для вирішення побутових проблем на карантині», - розповіли у прес-службі міської ради.

Пенсіонер, фото freepik
Пенсіонер, фото freepik

Адже, завдяки таким урокам бабусі і дідусі можуть з легкістю самостійно поповнювати рахунок для оплати послуг мобільного зв'язку, оплачувати комунальні послуги, замовляти продукти додому, викликати таксі, знайти необхідні відеоінструкції по рукоділлю або подивитися улюблені фільми та телесеріали.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У територіальному центрі соціальних послуг Холодногірської району переконані, що подібні вміння дозволять стареньким урізноманітнити своє дозвілля.

«Вміння користуватися інтернетом допомагає урізноманітнити дозвілля, читати цікаві книги, слухати аудіокниги і аудиопредставления, подорожувати по музеях України та світу і знайти для себе багато нового, що зможе скрасити життя на карантині і після нього», - підкреслили в територіальному центрі.

Детальніше з роботою міських територіальних центрів можна ознайомитися на сайті Департаменту праці та соціальної політики Харківської міської ради.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українські пенсіонери отримають приємний "бонус" після індексації якою буде надбавка

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові нахабні злодії в трамваї обчистили старого, - розплата прийшла відразу

Також «Знай.ua» писав, що У Мінсоцполітики назвали перелік посад, яким передбачено до 100 % надбавки до зарплати