У Харкові зачастили випадки підриву і пограбування банкоматів і терміналів поповнення. Мабуть, зловмисники просто шукають легкий спосіб наживи, при цьому не думаючи про наслідки своїх дій.

Наприклад, сьогодні вночі, 27 травня, у Харкові підірвали і пограбували термінал поповнення на вулиці Ньютона, 6.Як повідомляють очевидці в соціальних мережах, грабіжникам вдалося розблокувати і розкрити передню панель терміналу.

Про НП стало відомо з телеграм-каналу ВІХА(Харків).

"На Ньютона, 6 не знайшли банкомат, тому підірвали термінал поповнення 🧐Нові Будинки",- написали у повідомленні телеграм-каналу.

термінал, фото: телеграм-канал ВІХА(Харків)
термінал, фото: телеграм-канал ВІХА(Харків)

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Інформація перевіряється.

Нагадаємо, в Харкові на вулиці Киргизькій в ніч на 14 травня невідомі підірвали банкомат. Він розташований в стіні продуктового магазину на першому поверсі житлового будинку.

В результаті вибуху було знищено частину стіни і двері магазину, але ніхто не постраждав, повідомляє поліція Харківської області.

Поліцейські отримали повідомлення про вибух близько 4:30 ночі. Приблизно в цей час зловмисники і підірвали банкомат.

Біля місця вибуху на вулиці розкидані гроші номіналом 100 і 200 гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Рознесли вщент – невідомі підірвали "ПриватБанк" та зробили Україну трохи біднішими

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві банда підривників розбагатіла за секунди, ПриватБанк "гойднуло" - кадри по гарячих слідах

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові банкомат Приватбанку "бомбонули" на два мільйони, мерзенне пограбування засікли камери