Харківські поліцейські припинили діяльність Інтернет-магазину, який займався продажем наркотичних засобів.

Як стало відомо, то організувала цей злочинний бізнес 23-річна харків’янка. На даний час вживається комплекс заходів щодо встановлення осіб, якими здійснювалась реалізація наркотичних речовин та джерела надходження їх до дівчини.

Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

За вказаним фактом слідчими Холодногірського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Правоохоронці провели санкціоновані обшуки автомобілю та за місцем мешкання затриманої. Поліцейськи виявили та вилучили пакунки з наркотичними та психотропними речовинами. Кількість та їх вага наразі встановлюються. Вилучені речовини направлені на експертне дослідження.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Наразі вирішується питання щодо обрання молодій жінці запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та повідомлення про підозру у скоєнні злочину. За санкцією статті їй загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові викрили копа, що ховав наркотики під погонами

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Харкові дитина "під хімією" ледь не загинула на очах у друзів, перевівши стрілки на шаурму

Також «Знай.uа» писав, що На Закарпатті накрили банду наркокондитерів - годували солодощами з марихуаною