У одного з офіцерів поліції Харкова виявили небезпечні наркотичні речовини, які знаходяться під забороною. За порушення закону правоохоронцю загрожує кримінальне покарання. Про це розповіли в прокуратурі міста.

Повідомляється, що в суд відправлено обвинувальний висновок стосовно старшого лейтенанта поліції Головного управління Національної поліції у Харківській області за ч. 2 ст. 309 КК України (незаконне придбання та зберігання наркотичних речовин у великих розмірах без мети їх збуту).

Голова управління прокуратури Харківської області Іван Тарасов повідомив, що в ході досудового розслідування було встановлено, що старший лейтенант поліції придбав заборонені наркотичні речовини.

В домі офіцера поліції було виявлено два поліетиленових пакета з містяться в них дуже небезпечною речовиною-психотропом, яке знаходиться під суворою забороною - "PVP". Звинувачення в підозрі скоєння злочину поліцейському пред'явили 21 січня. За зберігання цієї забороненої речовини офіцерові харківської поліції загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

Фото: Офіційний портал прокуратури Харкова

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, раніше київські поліцейські рятують їжачків замість українців.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Львовом чоловік розгулював з мішком патронів.

Також Знай.иа" писав, що під Києвом поліцейські виявили пенсіонерку, яка мала намір пішки дійти до Полтави.