У Харкові закладчик наркотиків намагався втекти від поліції, але втеча вийшла невдалою. Відеокадри феєричного «відходу від погоні» опублікували в телеграм-каналі «Харків 1654».

«Сьогодні вело-закладчик намагався сховатися від копів на велосипеді, але стукнувся головою об бус», - зазначають у підписі до відео автори посту.

На опублікованих кадрах – вулиця у приватному секторі. Біля одного з дворів – двоє поліцейських, які чекають чоловіка, підозрюваного у закладанні наркотиків по місту.

В якийсь момент закладчик виїжджає з двору на велосипеді, і правоохоронці намагаються затримати. Побачивши поліцейських, підозрюваний тисне на педалі в надії втекти від переслідувачів, але несподівано врізається головою в припаркований на вулиці автобус.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Від удару переслідуваний падає на землю, його наздогнали і затримали.

Нагадаємо, що у Харкові поліцейські затримали іноземця, який займався торгівлею наркотиками.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", співробітники поліції затримали фельдшера, який намагався пронести наркотики на територію столичного слідчого ізолятора.

Також портал "Знай.uа" писав, що у порту Одеси знайшли розчинений у фарбі кокаїн з Південної Америки, вартість якого становить $20 млн.