У Харкові діти отруїлися невідомою речовиною, один з них ледь не загинув. Про це повідомив місцевий житель Женя Зуб, який знайшов постраждалих і викликав на місце події швидку допомогу. Він розповів про все на своїй сторінці в Instagram.

«Це треш. Діти під якоюсь хімією. Той, що лежить на землі, 14 років. Звичайно ж, вони сказали, що з'їли по чотири шаурми... Хлопця відвезли в реанімацію. Бережіть дітей», - написав він, публікуючи відео.

На кадрах – лікар швидкої допомоги, яка розпитує у друзів постраждалого, ніж він міг отруїтися, при цьому підлітки поводяться досить розслаблено, незважаючи на стан одного.

«Як ви їх знаходите? Що не день, то новий випадок», «Ще більше вражає байдужість друзів, чилят собі на травичці, як ніби нічого особливого... Мабуть, це не перший раз, думають, попустить», - коментують харків'яни.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Шкода діток, видно, що самі по собі. Батькам голову відбити, за те, що не займаються дітьми. А все тому, що батькам пох*й на своїх дітей», «На жаль, в такі ситуації потрапляють і діти з благополучних сімей. Батьки можуть бути хорошими, а оточення не дуже», «Як варіант - батьки пашуть, як коні, світу білого не бачать», - вважають інші.

«Це все відбувається по всій Україні... Відкрита торгівля наркотиками... І це просто наводить жах... Мені б дуже хотілося, щоб ось такі страшні моменти снилися нашому уряду кожну ніч, і може тоді щось почне змінюватися», - додає один з користувачів.

Нагадаємо, раніше Наркоман зі стажем показав, на що перетворився за два роки, - "амфетамін мене повністю з'їв"

Як повідомляє портал «Знай.uа» "Breaking bad" - під Києвом розгорнулася крута нарколабораторію в стилі Уолтера Уайта і Джессі Пінкмана

«Знай.uа» писав, що У Києві накрили гігантську "лабораторію" психотропів - могли одурманити тисячі "нюхачей"