Причиною смерті школярки Христини П'янової з-під Харкова, у вбивстві якої підозрюється рідна мати, стали понад 70 ударів ножем.

Про це в ефірі програми "Говорить Україна" на телеканалі "Україна" заявив представник правоохоронних органів. Він уточнив, що смертельні поранення дівчинці були нанесені кількома ножами.

За словами поліцейського, 25 колото-різаних ран були виявлені на голові загиблої і ще 50 ран на тілі підлітка.

Facebook/Христина П'янова
Facebook/Христина П'янова

До того ж, з'явилися подробиці, що Тетяна П'янова, підозрювана у вбивстві рідної дочки, нібито ревнувала її до батька.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Під час ефіру, так само, з'ясувалося, що загибла Христина перед смертю скаржилася своєму глухонімому дядькові на психічні проблеми своєї матері.

Нагадаємо, Тетяну Пьянову затримали вранці 30 квітня. Оголена жінка йшла по вулиці Полтавський шлях. В руках у неї був ніж і пакет, всередині якого виявили відрізану голову дитини. Як з'ясувалося пізніше, жертвою була неповнолітня дочка фігурантки Христина. Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 115 КК України ("умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю").

Тетяна П'янова, фото: Народна правда
Тетяна П'янова, фото: Народна правда

Прощання з 13-річною Христиною відбулося в Подворках 5 травня. Дівчину поховали в білому весільному платті.

Підозрювана у вбивстві Тетяна П'янова зараз знаходиться в СІЗО, але 28 травня Апеляційний суд Харкова планує розглянути скаргу адвоката.Сторона захисту має намір просити домашній арешт, мотивуючи тим, що у правоохоронців немає доказів того, що П'янова може переховуватися від слідства.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Довів - на Рівненщині мати трьох дітей одним ударом відправила чоловіка на той світ

Як повідомляє портал «Знай.ua» Брат вбивці сімох киян під Житомиром розповів свою версію, - "Запідозрили в підставу"

Також «Знай.ua» писав, що Під Тернополем мачуха задушила пасербицю і закопала в лісі - Україну потрясло страшний злочин