У Харківі помітили двох осіб – чоловіка і жінку – за вчиненням крадіжки. Відповідний відеоролик був опублікований в групі "ХС Харків" Facebook.

Кишенькові злодії в Харкові, на жаль, стали вже невід'ємною частиною життя городян. На просторах мережі можна знайти масу відео та фото, на яких відображені крадіжки, причому самих винуватців часто поліція просто відпускає. На цей раз камера відеоспостереження в одному з продуктових магазинів зняла як раз один з таких випадків.

Мужчина с женщиной карманники, работают в паре. Вытянули в магазине у девушки телефон из кармана. Часто замечены в общественном транспорте.

Geplaatst door ХС • Харьков op Zaterdag 23 mei 2020

На записі чітко видно, як в магазині знаходиться троє людей – покупниця і чоловік з жінкою, які працюють в парі. Поки жертва стоїть біля прилавка і щось обирає, жінка відволікає продавчиню, а чоловік їй підігрує, також задаючи якісь питання. Після того, як дівчина нахилилася, злодійка спритно витягла з кишені телефон, сховала у себе і вийшла, зробивши вигляд, що розмовляє по телефону. Чоловік також надовго не затримався – він купив батарейки і швидко змився з магазину.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У групі написали, що цю парочку найчастіше помічають у громадському транспорті, що також підтвердив один з коментаторів. Денис Четвертиков написав, що їх часто бачать в 27 трамваї.

Коментарі під постом ХС Харків в Facebook / скріншот

Нагадаємо, раніше цих же злодіїв помітили на крадіжці у пенсіонера в тармвае.

Як повідомляв портал Знай.иа, нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Також Знай.иа писав, що автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.