У Харкові викрили зловмисників, які поцупили візок у випускниці інклюзивного модельного агентства.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП України в Харківській області.

Ще 27 січня до харківських правоохоронців звернулася 24-річна жінка та заявила, що з під'їзду будинку по проспекту Гагаріна невідомі викрали її електричний інвалідний візок. Постраждала написала заяву.

Правоохоронцям вдалося розшукати злочинців, які скоїли це. Це виявилися 23 та 20-річні місцеві жителі. Вони зізналися, що вночі зайшли до під’їзду та вкрали візок. Сума матеріального збитку складає майже 53 тис. грн.

Сорока Ірина, фото зі сторінки в соціальній мережі дівчини


За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує до п’яти років позбавлення волі, їм вже повідомили про підозру. Наразі електричний інвалідний візок повернули власниці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Харкові у красуні з інвалідністю викрали візок, диявольський цинізм обурив Україну: "Залишилася без ніг..."

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа , в Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.