У Харкові правоохоронцям вдалося затримати небезпечну злочинну групу. Про це розповіли на Telegram-каналі "ВІХА (Харків) ВДОМА".

Повідомляється, що сьогодні, 20 травня, співробітники спецслужб провели спеціальну операцію на вулиці Чкалова, в ході якої затримали небезпечну злочинну групу.

"Сьогодні була проведена спецоперація на Чкалова", - зазначено в повідомленні.

У тексті повідомлення йдеться, що злочинці займалися квартирними крадіжками в Харкові і не залишали ніяких слідів на місці злочину.

"Затримали групу, яка промишляла квартирними крадіжками в Харкові. Чисто спрацював" - повідомили у Telegram-каналі.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

До повідомлення автори посади додали відео, на якому можна помітити, як правоохоронці зупинили автомобіль сірого кольору, після чого оточили його і затримали водія, а також всіх, хто знаходився усередині.

Варто відзначити, що останнім часом у Харкові все частіше стали з'являтися злочинні угруповання. Так, на сайті харківської поліції повідомили про банду жінок, які змогли нажитися на більш ніж 900 тисяч доларів завдяки злочинній схемі з орендой неіснуючого будинку. 19 травня жінкам висунули звинувачення за порушення ч. 4 ст. 190 (шахрайство) та ч. 5 ст. 186 (грабіж), згідно з якою їм загрожує покарання у вигляді позбавлення строком до 13 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше банда аферистів в Києві дурила українців одним телефонним дзвінком.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Харкові зловили поліцейського, який ховав наркотики.

Також Знай.uа" писав, що СБУ викрила злочинну схему франківських митників.