У Харкові, троє молодих хлопців 17, 18 і 19 років підозрюються у пограбуванні магазину. За порушення закону їм загрожує серйозне покарання. Про це розповіли в прес-службі "главка".

Повідомляється, що інцидент стався в Новобаварском районі Харкова по вулиці Марії Кисляк. Троє молодих людей увійшли в приміщення магазину і сказали продавщині, що в підвалі будівлі нібито сталося загоряння і почалася пожежа. У одного з них було завдання відволікти увагу жінки, з чим він успішно впорався, в той же час інші влізли в касу і змогли вкрасти 800 гривень. Однак, юні злочинці не обмежилися одними грошима і паралельно встигли прихопити з собою деякі продукти.

На місце події прибули співробітники поліції, які вже наступного дня встановили особи ймовірних злочинців. В результаті, молодим людям вручили підозру в порушенні статті 186 (грабіж) Кримінального Кодексу України. В даний момент вирішується питання про обрання міри покарання для фігурантів справи. Згідно із законодавством, дана стаття передбачає запобіжний захід у вигляді позбавлення волі до восьми років.

Нагадаємо, раніше у Тернополі чоловіка обікрали посеред дня.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві невідомі намагалися підірвати банкомат, але їх злякали перехожі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Також Знай.uа" писав, що в Києві злочинець викрав велосипед і намагався здати його в ломбард.