Заступник Геннадія Кернеса Андрій Руденко заповнив щорічну декларацію, в якій вказав свої доходи і зміни в майновому стані. Заступник харківського міського голови з питань житлово-комунального господарства і депутат Харківської міської ради VII скликання став власником швейцарських годинників і декількох елітних автомобілів. При цьому депутат міськради залишився без нерухомості. Про це пише Kharkiv Today.

У графі «Дозоды» Руденко показав кредит узятий у "Приватбанку" в сумі 239 808 гривень. Будинки заступник Кернеса зберігає цілі стопки національної та іноземної валюти - 310 000 доларів і 1 800 000 гривень. У банку депутат зберігає 217 410 гривень.

Андрій Руденко Фото: Харків Тудей

Згідно декларації Руденко не володіє нерухомістю, але безкоштовно проживає в приватному будинку, площа якого становить 412 метрів квадратних і земельною ділянкою площею 1562 квадратних метра. Все це майно знаходиться в Дергачівському районі.

Крім цього, Руденко вказав у декларації троє швейцарських годинників Corum, Perrelet і Breguet, але ціну цього капіталовкладення не став. У декларації значаться три автомобіля - Mitsubishi Outlander 2007 року, Audi A8 2006 року, Lexus LX 570 2014 року. Рухоме майно Руденко придбав в 2007, 2012 і 2014 роках, але вартість його так і не вказав.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що у Харкові невідомі облили фарбою погруддя радянського маршала.

Знай повідомляв, що в Харкові метро запрацює вже зовсім скоро.

Нещодавно Знай передавав, що Кернес вирішив витратити мільйон на новорічні прикраси.