Харківський "Центральний парк культури і відпочинку імені Горького" віддав на новорічні ліхтарики нечувану суму. Договір був укладений з ФОП Щепилов Геннадій Володимирович. Сума угоди вражає – 1 млн грн. Ситуацією зацікавився в "Харківському антикорупційний центр".

Як з'ясувалося за 1,08 млн грн парк повинен купити у приватного підприємця новорічну конструкцію "новорічний годинник", які коштують 140 тис. грн. планувалося придбати конструкцію "Фонтан" ще за 160 тис. грн. Гірлянди "Штора" за 20 тис. грн і "романтичні вензелі" за 16,6 тис. грн у кількості 24 штуки. Також в документах значилися 13 "новорічних ліхтарів" за 16,4 тис. грн за кожен.

У Харкові готуються до Нового року Фото: скріншот

Раніше цей же пар відзначився великими закупівлями новорічних конструкцій та освітлення на 2,2 млн грн, що також привернуло увагу антикорупційних служб.

Варто відзначити, що шалені гроші віддають не тільки за новорічні прикраси з бюджету міста, а й жителям доводиться все більше і більше викладати за продукти харчування. У Харкові ціни на основні продукти злетіли незважаючи на карантин та законодавчі обмеження. Тільки за квітень, ціни на продукти в Харкові зросли на 2%. На першому місці за темпами зростання є гречка, вона стала дорожче на 19%. Піднялися ціни й на інші продукти.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Поліція опублікувала відомості про зниклої неповнолітньої дівчини, яку розшукують родичі і попросила всіх, хто знає про неї що-небудь повідомити правоохоронцям і рідним.

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові злетіли ціни на продукти харчування.

Знай повідомляв, що поліція розшукує юну харків'янку, зниклу безвісти.

Нещодавно Знай передавав, що підлітків з Харкова можуть посадити за шоколадку.