11 травня близько 22:50 до Київського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у лісосмузі на вулиці Весніна невідомий чоловік зґвалтував 15-річну дівчину.

Про це повідомила прес-служба поліції Харкова.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та керівництво відділу. Як з'ясувалося, зловмисник напав на дівчину, коли вона піднімалася сходами. Він затягнув її в кущі і зґвалтував.

Як стало відомо, потерпіла дівчина йшла до хлопця, о 22:10 сказала, що буде переходити через дорогу, а в 22:30 пропав зв'язок з нею. Після чого її почали шукати. Потерпіла почула крики, що її шукають, і вирвалася на дорогу. Ґвалтівника розшукували за такими прикметами: не худий, у чорному спортивному одязі, з великим рюкзаком, погано говорить по-російськи. Через годину його затримали.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Зі слів дівчинки вона піднімалася сходами вгору, ззаду її хлопець схопив і потягнув у ліс. Вона запропонувала йому забрати телефон і гроші, але відпустити її. Ґвалтівник сказав, що йому нічого не потрібно, заклеїв їй рот скотчем і зґвалтував. Після цього вона вирвалася, він намагався її зупинити і схопив за рюкзак, який в підсумку залишився у нього в руках.

Як стало відомо пізніше, то нападника звуть Рамзан, він приїхав в Україну вісім місяців тому, і навчається в Харківському автомобільно-дорожньому інституті і жив у гуртожитку.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 152 (зґвалтування неповнолітньої особи) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років. Чоловік затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

джерело: СолнцеЛикий Харьков
джерело: СолнцеЛикий Харьков

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зґвалтування і тортури 19-річного трансгендера – з'явилися всі деталі жорстокого злочину на Житомирщині

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові судять двох нелюдів, які по-звірячому познущалися над підлітком - зламали ребра, вирвали нігті і збезчестили

Також «Знай.ua» писав, що Підозрюваний у зґвалтуванні підлітка під Харковом зробив дике визнання - "Я захищав свою дочку"