Сьогодні, 11 травня, в Харкові відбудеться суд над двома підозрюваними у жорстокому побитті і зґвалтуванні 17-річного харків'янина В'ячеслава Тунгускова.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці "Харків 1654" - передає FaceNews.ua.

Журналісти опублікували відео розмови з матір'ю потерпілого хлопчика.

Скоро начнётся суд над бандитами, которые избили подростка. Разговор с матерью.

Geplaatst door Харьков 1654 op Maandag 11 mei 2020

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Так само відомо, що під будівлю суду з'їжджаються активісти та журналісти, так як це справа з його надмірною жорстокістю двох дорослих чоловіків по відношенню до підлітка отримало широкий відгук серед людей.

Под суд съезжаются активисты и журналисты

Geplaatst door Харьков 1654 op Maandag 11 mei 2020

Нагадаємо, 17-річного В'ячеслава Тунгускова забрали з селища Рогань. Підлітка ґвалтували черешком, виривали нігті і били арматурою. У нього зламані чотири ребра, ніс, гематоми по всьому тілу, внутрішня кровотеча в органи черевної порожнини, в гайморових пазухах і потиличній частині голови.

Як відомо, в той день на В'ячеслава Тунгускова напали двоє місцевих 32 і 38 років.

Все побитого і в крові хлопця знайшли вночі 6 травня на зупинці в Харкові. Його у важкому стані госпіталізували в лікарню. З ним працюють нейрохірурги, щелепно-лицьові хірурги, травматологи та хірурги. За словами лікарів, реабілітація буде дуже довгою.

Бандитов завели в здание суда. Журналистов и активистов не пустили

Geplaatst door Харьков 1654 op Maandag 11 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зґвалтування і тортури 19-річного трансгендера – з'явилися всі деталі жорстокого злочину на Житомирщині

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Львовом ображена жінка жорстко помстилася колишньому чоловікові, - "Гори воно ясним полум'ям"

Також «Знай.ua» писав, що Під Львовом нелюд вийшов з в'язниці і відразу туди повернувся, - підняв руку на стареньку