У Харкові працівники прокуратури разом з поліцейськими, в п'ятницю, 8 травня, влаштували обшуки в міськраді. Про це повідомляє телеграм-канал Kharkiv Journal, посилаючись на «Громадське Харків».

Причина обшуків – розкрадання бюджетних коштів при встановленні вуличного освітлення в місті. Сума, про яку йде мова, - 28 мільйонів гривень.

«Прокуратура разом з поліцейськими зараз обшукують міськрада. Обшуки проводять в рамках розслідування справи про заволодіння 28 мільйонів гривень з бюджету на встановлення освітлення в Харкові», - зазначають джерела.

При цьому інформацію про обшуки підтверджує харківська прокуратура.

"Проводяться обшуки в департаментах Харківської міської ради, за місцем проживання їх керівників, комунальних підприємств та суб'єктів господарювання", - йдеться в повідомленні відомства.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Всього в рамках кримінального провадження проводяться два десятки обшуків по всій країні.

Нагадаємо, раніше Кернеса підловили на хитрою прийому з підприємцями, замішаний мер Черкас

Як повідомляє портал Знай.ua Харків'яни поставили Кернесу жорсткий ультиматум, люди вже не витримують

Також Знай.uа писав, що Кернес відповів харків'янам, коли відкриють метро - "необхідно всього 40 хвилин"