Починаючи з другої половини лютого Харківська область знаходиться на другому місці в Україні за боргами за ЖКГ.
Жителі Харківщини заборгували за комунальні послуги 7,1 мільярдів гривень.
На першому місці - Дніпропетровська область – 7,7 мільярдів гривень.

Харьковщина - на втором месте в Украине по долгам за ЖКХ. Жители Харьковщины задолжали за ЖК услуги 7,1 миллиардов гривен. На первом - Днепропетровская область – 7,7 миллиардов гривен. 🔊 Вот и пытаются повлиять, мягкими методами! «А не то отключим газ» знаменитая фраза из фильма сейчас не сработает, впереди ведь местные выборы✅

Geplaatst door ВЕХА op Woensdag 6 mei 2020

" От і намагаються вплинути, м'якими методами!
«А не то відключимо газ» знаменита фраза з фільму зараз не спрацює, адже попереду місцеві вибори", - написали під відео.

Нагадаємо, починаючи з квітня Харківська область перебуває на третьому місці в Україні за боргами за комунальні послуги. Жителі регіону мають борг в чотири мільярди вісімсот сімнадцять мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За станом на 1 березня 2020 року заборгованість українців за комунальні послуги склала майже 32,7 мільярда гривень. З початку року борги населення за послуги ЖКГ (без урахування поставок газу та електроенергії) зросли, повідомляє Державна служба статистики України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Екологія розорить українців? В уряді заговорили про підвищення тарифів на електрику

Як повідомляє портал «Знай.ua» Ліки, комуналка і пенсія – як і де отримати держпослуги онлайн

Також «Знай.ua» писав, що У Львові листоноші влаштували городянам "комунальний квест" з платіжками, - "Шукайте самі"