Продавців в Харківській області просять вилучити з продажу заморожені курячі стегенця польського виробника, оскільки в них були виявлені бактерії сальмонел.

Сальмонелу знайшли в заморожених курячих стегенець з Польщі виробника farmer — Hanna i Marcin Śliwińscy Sp. Jawna Kozielsk, Kuczbork; producer Zaklady Miesne "Czaplicki" Sp. z o.o, PL 14134304 WE, Mlawa; manufacturer — Cedrob S. A., PL 14023901 WE, Ujazdówek, Ciechanów; storage — AMP Logistyka Sp zoo, PL 14201101 WE, Plonsk.

Про це повідомили в Держпродспоживслужбі в Харківській області, посилаючись на інформаційне повідомлення системи RASFF (Європейська система швидкого оповіщення про харчових продуктах та кормах).

У Держпродспоживслужбі у Харківській області підкреслили, що приймають заходи, щоб не допустити до вживання небезпечні продукти живлення.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Також, інформуємо операторів ринку Харківської області, які здійснюють оборот або використовують вищезгаданий продукт, про необхідність вилучення із звернення і в строк не більше двох робочих днів письмово проінформувати Головне управління Госпродпотребслужбы в Харківській області, що передбачено ч. 3 ст. 20 Закону України "Про основні засади і вимоги до безпеки і якості харчових продуктів", — додали в Держпродспоживслужбі у Харківській області.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові виявили продукти-вбивці, які повинні забути дорогу до вашого холодильника

Як повідомляє портал «Знай.ua» Виплюньте це негайно: франківчанам впарюють смертельну курятину

Також «Знай.ua» писав, що Франковчане, забудьте про курах: в пташиних філе виявили смертоносну інфекцію