У Харкові з полиць магазинів повинна зникнути курятина польського виробництва. Про це повідомляє місцеве видання STATUS QUO.

Як наголошується, куряче м'ясо, країною походження якого є Польща, повинні негайно зняти з реалізації в магазинах міста.

Причиною для такого рішення стали результати аналізів, проведених Державною споживчою службою України. Як виявилося, в м'ясі знайшли збудника небезпечного захворювання – сальмонельозу.

Наголошується, що небезпечним виявилося не все куряче м'ясо з Польщі, а тільки продукція виробника "CEDROB SA № PL".

CEDROB SA № PL

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Всі запаси зараженого м'яса повинні бути вилучені з продажу і знищені належним чином. Сальмонельоз – небезпечне захворювання, яке може закінчитися смертю пацієнта.

Нагадуємо, що днями в одному з ресторанів Львівській області сталося масове отруєння — четверо людей потрапили до лікарні.

Як повідомляв портал Знай.uа на Харківщині за цей рік зафіксували майже 30 випадків захворювання на сказ

Також Знай.uа писав про те, що експортоване з Польщі куряче філе містить сальмонелу, повідомляє Держпродспоживслужба у Вінницькій області.