У Харкові 1 травня увечері на проспекті Науки (біля макдрайву) був побитий експерт з кібербезпеки Микита Книш. Про це він сам розповів на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Чоловік повідомив, що вирішив зняти факт порушення карантину, але це не сподобалося місцевим мажорам, які накинулися на нього натовпом і побили.

«Мешканці мого будинку і сусідніх будинків не одноразово писали звичайні й колективні скарги в поліцію (копії листів є) але природно, це не давало абсолютно ніякого толку. Ночами весела (золота) молодь любить подрифтувати, позмагатися у кого вихлоп крутіше або просто послухати на всю музику і покурити кальян на парковці. Крім цього, проспект Науки в районі перехрестя з вулицею Культури став улюбленим місцем харківських дрифтерів», - написав активіст.

Скрін, Микита Книш, Facebook

Крім того, у активіста відібрали рюкзак з ноутбуком та особистими речами.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

В коментарях думки харків'ян на цей рахунок розділилися.

«Суспільство розділиться на дві частини - хто дотримується карантину, а хто ні. При чому мордобій буде присутній», «Молодь! Їм все байдуже! З такими важко навести порядок!», «Так треба цій «золотий» молоді один раз влаштувати «золотий» дощ і більше нікого і ніколи там не побачиш. Чорти напали на одного натовпом», «Є громадянський обов'язок! Якщо хтось порушує карантин, це стосується всіх! Порушників треба тепер не тільки штрафувати, а ще й в суд за залякування свідків», - вважають ті, хто підтримує дії активіста.

«Нехер знімати, мало дали! Не сунь свій п'ятак, куди не потрібно», «А що цей Павлік Морозов очікував? На мій погляд, такою хернею як він, займаються на стільки спритні і гнилі люди, що власна їхня отрута проїдає дірки всередині. Борець за справедливість, якої немає! Молодий ще», - обурюються діями Книша інші.

Нагадаємо, раніше Техогляд повертається - чому уряд реанімує старі правила і що потрібно знати водіям

Як повідомляє портал «Знай.ua» Крутиш “бублик”? Не підхопи “коронку”! 7 порад автомобілістам, як уберегтися від пандемії