У будинку Тетяни Пьянкової, яку затримали в Харкові оголеною з відрізаною головою дочки в пакеті, напередодні вбивства святкували День народження. Про це повідомляє видання «КП в Україні», посилаючись на повідомлення сусідів сім'ї.

За свідченнями сусідів, у будинок приходила компанія, і свято затягнулося надовго. Святкували нібито День народження загиблої Христини.

"Кажуть, що у дитини вчора (29 квітня) день народження був, кажуть, що компанія приходила, але що там сталося, не знаю. Люди зараз дуже багато говорять, але де істина?», - додають сусіди, відзначаючи, що дівчинка була спокійною і тихою. Вони також сподіваються, що правоохоронцям вдасться оперативно розібратися в справі із вбивством.

Люди кажуть, що бояться – а раптом вбивця – це не мати, а хтось інший, і тепер ховається десь поруч з ними.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

«У мене діти, онуки. Дуже страшно навіть від думки, що поруч з нами може ходити злочинець, що замаскувався під хорошу людину», – ділиться страхами одна з сусідок сім'ї, в якій розігралася трагедія.

Нагадаємо, раніше "Вона сильно пила" - у Харкові сусіди розкрили правду про матір, що відрізала голову власної дочки.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Автор посібника "Як вбити власного чоловіка" на практиці показала, як розправитися з обридлим чоловіком.

Також Знай.uа" писав, що харків'янка натрапила на понівечений скелет на березі річки - хто позбавив життя людину багато років тому, моторошні деталі.