Мешканці Харкова звернулися до чиновників міської ради з проханням відновити перевезення в метрополітені. Відповідна петиція була розміщена на сайті мерії.

Марина Щетиніна просить мера Геннадія Кернеса відновити роботу метрополітену. Жінка зазначає, що багато жителів міста залишилися без роботи і доходів, так як вимушені перебувати вдома. У зв'язку з цим харків'янка пропонує відкрити підземку з пропускним режимом і дотриманням норм дезінфекції. Ініціативу вже підтримали підтримали 95 користувачів мережі.

метро Харкова, скрін з відео
метро Харкова, скрін з відео

"Відкрийте метро. Встановіть там особливий режим, організуйте дезінфекцію, якийсь пропускний режим. Харків'яни вже не можуть без метро. Місяць всі сидять вдома, не працюють. Багатьох звільнили через те, що не можуть утримувати непрацюючого співробітника. Навіть ті категорії громадян, які «особливого призначення», не мають можливості доїхати на роботу. Люди вже не можуть без доходів. Це гірше, ніж карантин", - пише автор петиції Марина Щетиніна.

Проте проблеми пересування по місту харків'ян не особливо хвилюють. Петицію підтримали всього лише кілька десятків земляків. Якщо до закінчення карантину документ набере 5 000 голосів, у мерії зобов'язуються його розглянути.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Метро Харкова на карантині - у Шмигаля пояснили, коли запрацює підземка. Кернесу це не сподобається

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові копи проморгали маршрутку, набиту тисячами "штрафних" гривень - про карантин ніхто не чув

Також «Знай.ua» писав, що Кернес відповів харків'янам, коли відкриють метро - "необхідно всього 40 хвилин"