У Харкові у міському електротранспорті пасажири можуть безкоштовно отримати захисну маску. Про це повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

Пасажири можуть взяти маску у водіїв трамваїв і тролейбусів. Щодня водіям і кондукторам електротранспорту міста видають по одній масці, а ще 50 засобів захисту додатково - спеціально для пасажирів.

Як зробити медичну маску своїми руками, pexels.com
Як зробити медичну маску своїми руками, pexels.com

До того ж, перед виїздом на маршрут у кожного з персоналу перевіряють стан здоров'я.

"Перевіряється температура, у разі необхідності перевіряють тиск, якщо у когось якісь є скарги, і це перед кожною зміною", - розповів водій тролейбуса Тарас Бєлов.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На кожній кінцевій зупинці електротранспорт дезінфікують, а після завершення роботи проводять генеральне прибирання всього салону.

транспорт, скрін з відео
транспорт, скрін з відео

Більш того, співробітники електротранспорту кажуть, що про власну безпеку дбають вже і пасажири. Під час карантину харків'яни активніше стали використовувати е-тікет, щоб не контактувати з кондуктором і між собою, не передавати гроші й талони.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Громадський транспорт в Україні відновить свою роботу не раніше червня – Криклій

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові копи проморгали маршрутку, набиту тисячами "штрафних" гривень - про карантин ніхто не чув

Також «Знай.ua» писав, що Карантин у Харкові "вигнав" пільговиків з транспорту. Маршрутники взялися за старе, відео скандалу