У Харкові мешканці під'їзду одного з висотних будинків стали заручниками неадекватної сусідки. Про це пишуть у співтоваристві «Харків 1654» у соцмережі Facebook.

Наголошується, що квартира з неадекватною господинею знаходиться в будинку в центрі міста, на проспекті Науки, 31В.

«Так сталося, що в нашому будинку, на першому поверсі, живе божевільна! Мало того, що весь будинок терпить з її квартири мишей, по всьому будинку таргани і прусаки… так сьогодні вона влаштувала у своїй квартирі пожежу! На всі її вмовляння допомогти їй або хоча б зібратися всім будинком і винести з її квартири мотлох, вона відповідає, що в неї все добре і допомоги вона не потребує», - скаржиться автор посту.

Фото: «Харків 1654»
Фото: «Харків 1654»

Фото: «Харків 1654»
Фото: «Харків 1654»

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фото: «Харків 1654»
Фото: «Харків 1654»

Фото: «Харків 1654»
Фото: «Харків 1654»

Фото: «Харків 1654»
Фото: «Харків 1654»

Фото: «Харків 1654»
Фото: «Харків 1654»

Фото: «Харків 1654»
Фото: «Харків 1654»
Фото: «Харків 1654»

При цьому додають, що каналізація і електрика у злощасній квартирі перекриті. Жінка стверджує, що готує їжу на вогнищі прямо в квартирі.

«Дільничний нашого району… обізнаний з нашою проблемою, але зробити нічого не може! Пожежники, виходячи з її квартири, в жаху запитали нас, чи були ми в квартирі в неї, бо у неї там пекло!», - додає автор.

«Жах, співчуваю сусідам цієї дами...», «Ось чому всілякі комунальні служби не виселять її за несплату через суд? Ось, приміром, мені, якщо тільки на місяць затримаю, відразу шлють папірці з загрозою судових санкцій», - дивуються харків'яни.

«Якщо вже ви стверджуєте, що вона божевільна, разом з пожежними треба було викликати поліцію, вимагати з поліції виклику бригади швидкої допомоги і всім під'їздом тиснути на те, що людина не відає, що творить, представляє загрозу для сусідів і вимагати госпіталізації. Все це робиться відразу. За фактом вчинення підпалу. Потім марно викликати до громадськості або дільничного. Ми це проходили неодноразово з сусідкою за стіною. Три роки пекла на землі, нескінченні виклики і всього три рази вдалося відправити на примусове лікування», - діляться досвідом городяни.

Нагадаємо, раніше На "Барабашово" в Харкові повісили замок - ринок-гігант "пішов на карантин" слідом за всією Україною

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві знесли МАФ, скандал на харківському ринку "Барабашово" перед очима - мати, копи і масове побоїще

Також «Знай.ua» писав, що Поки Кернес мріє про "лабораторії майбутнього", харківські лікарні валяться на очах - кадри розрухи