У Харкові 9 травня, незважаючи на карантин по коронавирусу, планують провести акцію «Полк Перемоги». З такою ініціативою виступив міський голова Геннадій Кернес на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Одним з ноу-хау від Кернеса має стати проведення акції на балконах: городянам пропонують не збиратися в натовп на вулицях, а виходити на балкони з портретами «дідів і прадідів, які загинули на війні і повернулися з неї з Перемогою».

Скрін, Геннадій Кернес у Facebook

«У понеділок в рамках акції «Полк Перемоги» я запропонував провести 9-го травня загальноміську хвилину Мовчання, пам'яті і вдячності. Я запропонував харків'янам вийти на балкони з портретами своїх дідів і прадідів, які загинули на війні… Цей пост був відразу ж завалений питаннями – де і як під час карантину можна роздрукувати портрети і оформити їх у рамки?», - написав Кернес.

Він пообіцяв, що всім бажаючим допоможуть вирішити це питання: міськрада візьме роздруківку портретів на себе. З відповідними питаннями можна звертатися до помічників міського голови.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

«До вас приїдуть волонтери, щоб взяти фото для друку, а через кілька днів повернуть оригінал і вручать фотографію в рамці», - пообіцяв мер.

Нагадаємо, раніше На "Барабашово" в Харкові повісили замок - ринок-гігант "пішов на карантин" слідом за всією Україною

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві знесли МАФ, скандал на харківському ринку "Барабашово" перед очима - мати, копи і масове побоїще

Також «Знай.ua» писав, що Поки Кернес мріє про "лабораторії майбутнього", харківські лікарні валяться на очах - кадри розрухи