Мерія Кернеса витратить 160 тис. грн з бюджету на рекламу в соцмережах.

Відповідні дані опубліковані в системі публічних закупівель Рrozorro.

Так стало відомо, що Департамент адміністративних послуг та споживчого ринку Харківської міської ради замовив у ФОП Ніколаєв Олександр Олександрович послуги з налаштування та супроводу реклами у соціальних мережах.

Кернес, фото з вільних джерел
Кернес, фото з вільних джерел


Департамент адміністративних послуг замовив ці послуги на суму 160 тисяч гривень. За домовленістю послуги передбачають налаштування та супровід таргетованої реклами у соціальних мережах Facebook та Instagram.

Переможцем тендеру став ФОП Ніколаєв Олександр Олександрович. Послуги надаватимуться з 1 травня по 31 грудня 2020 року. У травні виконавець має забезпечити показ публікацій у Facebook та Instagram з охопленням 170 тисяч осіб, в інші місяці – з охопленням 120 тисяч осіб.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Алло, Кернес? Мер Харкова вирішив "розвіяти" городян на карантині, ловіть номерок

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.ua" Кернес просить харків'ян "завести машини", кого будемо катати безкоштовно

Також "Знай.ua" писав, що У Харкові копи "відловлюють" порушників карантину, без документів - ані кроку, показове відео