У харківських школах стартувала безкоштовна роздача захисних масок. Як повідомляють харків'яни в соцмережах, то видають по три штуки на сім'ю.

Нагадаємо, Харків закупив 1 млн. масок, які роздадуть через установи Департаменту освіти для сімей учнів. До того ж, маски отримають соціально вразлива категорія громадян. Їм маски роздадуть через установи Департаменту праці та соціальної політики.

роздача масок, фото: true.xa
роздача масок, фото: true.xa

Нагадаємо, в умовах пандемії коронавірусу українці почали запасаються захисними масками і гумовими рукавичками, щоб уникнути потрапляння вірусу на слизові. Але деякі харківські "підприємці" пішли далі, і зібрали для городян, так званий "набір для виживання".

медична маска, фото Pxhere
медична маска, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Так, в одному з харківських супермаркетів зібрали набір "для виживання" під час пандемії коронавірусу. У цей набір входять: гумові рукавички, медична маска і презервативи. За такий набір харків'янам доведеться заплатити 40 гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Комаровський розповів, чому влада змушує українців носити маску - "Все просто"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Apple почала виробництво захисних масок для боротьби з пандемією, лікарі оцінили творіння Кука

Також «Знай.ua» писав, що В мережі оприлюднили різницю на продукти в Україні та за кордоном, народ в сказі - "Зовсім з глузду з'їхали"