В умовах пандемії коронавірусу всі українці запасаються медичними масками і гумовими рукавичками, щоб уникнути попадання вірусу на слизові оболонки. Але деякі харківські підприємці пішли далі, і зібрали для городян "набір для виживання".

Відповідне фото опублікували в соціальній мережі instagram в спільноті "h_kharkov".

Так, в одному з харківських супермаркетів зібрали набір "для виживання" під час пандемії коронавірусу. У цей набір входять: гумові рукавички, медична маска і презервативи. Такий набір обійдеться харків'янам у 40 гривень.

"Набір джентльмена на Жуках. Маски, рукавички, ган**ни. Все як годиться", - сказано в повідомленні спільноти "h_kharkov".

Фото h_kharkov

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Користувачі мережі неоднозначно відреагували на цей набір в місцевих супермаркетах.

"Без антисептика сенс", "У нас маски від 9 грн", "Два пакетики гречки забули", "Ні**ра собі ціна... Це ж крутизна", "Набір для обслуговування джентльмена", "Їх треба відразу три надягати на себе, вони ж на це як би самі натякають", "Набір виживання", "А пляшка вермуту?", - такі коментарі залишили користувачі мережі під фото.

Скріншоти

Скріншоти

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скасування рейсів і виплата компенсацій — українські туроператори змінили правила.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Шмигаль назвав два сценарії продовження карантину в Україні.

Також "Знай.ua" писав, як пересуватись машиною на карантині, список заборон і документів. Нові правила карантину в Україні