Сьогодні на одному з Телеграм-каналів виставили пост про мера Дніпра Філатова, точніше скріншот його поста в Фейсбуці, що той незабаром видалив.

В цьому пості мер Дніпра показав себе "злегка" в неадекваті. А все через городян з їх собаками. Меру не сподобалося, що люди гуляють всюди зі своїми вихованцями, які ще не зареєстровані в КП "Зооконтроль" і він пообіцяв особисто розстріляти всіх тварин і влаштувати веселе життя власникам чотирилапих.

Прогулянка з собаками, фото: То є Львів
Прогулянка з собаками, фото: То є Львів
ілюстративне фото

"Заходів Дніпра Філатов зійшов з розуму. Горілка це чи наркотики, значення не має.Ї**нуте створення на чолі міста-мільйонника адже це не тільки загроза національній безпеці. Але і загроза домашнім тваринам. А цього точно прощати не можна,"- написали у Телеграм-каналі.

Скріншот, цього поста у Фейсбуці встиг зробити Геннадій Бутенко, Голова ГО«Рух за суспільну справедливість»

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

скріншот поста Геннадія Бутенко в Фейсбуці
скріншот поста Геннадія Бутенко в Фейсбуці

Але незабаром в мережі з'явилося спростування від самого Філатова, де мер написав, що цей пост фейк.

Я передаю личный привет нариковским прихвостням и подручным Бородатой Бабушки. Не стоит в эпидемию разгонять...

Geplaatst door Borys Filatov op Maandag 6 april 2020

"Я передаю особистий привіт наріківським посіпакам і підручним бородатої бабусі. Не варто в епідемію розганяти фейки. І, так, як би ви не плювалися отрутою і щоб не робили, вам доведеться жити з Філатовим-мером, ще дуже довго. Як мінімум пару каденцій. І невідомо, хто кого переживе", - написав мер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Мер Дніпра Філатов пообіцяв влаштувати "темну" передплатнику всього за один коментар – "Готуйся, ублюдок"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Мер Філатов змусить дніпрян кинути дрилі і забути про ремонт на карантині - "Як можна бути такими бл**ами"

Також «Знай.ua» писав, що Копи і медики шукають попутників заражених коронавірусом подружжя з Дніпра, - "Їхали через всю Україну"