Україна вже тривалий час знаходиться на карантині через пандемію коронавірусу. У цей період закрили всі заклади, крім заправок, продуктових магазинів і аптек. На період карантину також закрили в Україні всі навчальні закладу і більшість працівників перевели на роботу на дому.

Мер Дніпра Борис Філатов написав на своїй сторінці в соціальній мережі фейсбук про "Хроніки коронавіруса-5"

Так, Борис Філатов написав пост, в якому поскаржився що в період карантину всі дніпряни масово кинулись робити ремонт в своїх квартирах

" Як можна бути такими бл*дями, щоб користуючись карантином, робити у себе в квартирі ремонт? Знаючи, що сусіди цілодобово в будинку - стукати перфораторами? Mykhailo Lysenko, вносимо комісію ТБЧС рішення про заборону ремонтів. І якщо що, то будемо різати двері і пизд*ти будівельників палицею", - іронічно написав Філатов.

Борис Філатов, kp.ua
Борис Філатов, kp.ua

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У коментарях користувачі мережі неоднозначно відреагували на такий пост мера Дніпра.

"Тобто якщо я у себе вдома вирішив поміняти шпалери, поки немає роботи, не сезон, ви у мене конфіскуете будинок, що ще", - запитав у Філатова коментатор Серней Мірошниченко.

На це мер Дніпра відповів йому:

"Дивись мавпа, ти не увилюй. Ти можеш клеїти шпалери навіть своїй дружині на спину. Але якщо будеш цілодобово своїм сусідам перфоратором рекламувати "якісні ремонти" порушувати карантин, плювати на закони, то я знайду тебе особисто".

Відповідь Філатову від користувача мережі надійшов негайно.

"Це вже перебір, у людей з'явилося час зайнятися домашніми справами, щось підремонтувати в будинку. Краще вулиці приберіть від пилу і бруду і наведіть порядок в місті, а то срач як був так і залишився! Люди скоріше не від коронавіруса постраждають, а від силікозу легень" , - написав Мірошниченко.

Але і тут Борис Філатов мовчати не став:

" Ах ти ж мразь. Я спеціально подивився на твою сторінку. Бачу, що рекламируешь "якісний ремонт". Готуйся до конфіскації, убл*док. Я не можу ганятися за кожним, але ти сам нарвався першим, - підсумував Філатов.

Скріншоти

Скріншоти

Скріншоти

Скріншоти

Хроники коронавируса-5. ... Я понимаю, что Город - это система сложных социальных связей. Я понимаю, что слово...

Geplaatst door Borys Filatov op Zondag 29 maart 2020

Нагадаємо, евакуйованих українців прирівняли до сирійським біженцям.

Як повідомляв Знай. ua, евакуйованих з Москви українців кинули напризволяще.

Також Знай. ua писав, що евакуйовані з В'єтнаму українці відмовляються від ізоляції і намагаються вирватися з аеропорту силою.