Заступник голови Харківської ОДА Михайло Черняк знаходиться в лікарні.

Інформацію про це Черняк підтвердив KHARKIV Today.

"Я ж жива людина. Поки не можу сказати, з чим це пов'язано. Лікарі розбираються", — повідав Черняк.

Михайло Черняк, скріншот з відео
Михайло Черняк, скріншот з відео

Заступник голови Харківської ОДА не уточнив, чому його госпіталізували.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

"Я у лікарні, люди можуть опинитися в лікарні в будь-який момент. Що стосується коронавірусу, якщо лікарі бачать необхідність здати аналізи і буде результат, тоді про щось можна говорити", — прокоментував він.

Так само Черняк додав, що заступник голови Харківської облради Володимиром Скоробагачом, у якого знайшли коронавірус, він не контактував.

За інформацією ЗМІ , в четвер 26 березня Михайло Черняк був на робочому місці і був присутній на засіданні Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у Харківській області.До цього, 21 березня, він був призначений керівником робіт з ліквідації надзвичайної ситуації регіонального рівня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Коронавірус не шкодує нікого - в "Слуги народу" назвали кількість хворих нардепів

Як повідомляє портал «Знай.ua» "Медсестри валяться з ніг" - хворий коронавірусом нардеп Шахов розповів, що діється в Олександрівської лікарні в Києві

Також «Знай.ua» писав, що Молодий киянин зліг з коронавірусом, відео образумило багатьох, - "не випробовуйте долю"