До Харкова планують привезти 1 мільйон медичних масок. Про це сьогодні, 26 березня, заявив перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов під час засідання Харківської міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

«Повинні отримати мільйон захисних масок. Також отримуємо дуже багато всього - засобів захисту, дезінфекції, апарати штучної вентиляції легенів і т. д.», - сказав перший віце-мер.

До того ж, запаси медичного обладнання, засобів індивідуального захисту, тест-системи поповнюються в Харківській області. Про це повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Михайло Черняк.

скріншот цитати
скріншот цитати

Він також зазначив, що медична сфера регіону отримує допомогу від бізнесу і волонтерів. Так, регіон отримав тест-системи для ПЛР-лабораторій, в процесі - передача медичного обладнання, в тому числі апаратів ШВЛ, для опорних лікарень регіону та лікарень міста Харків.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Маски від коронавірусу-скріншот з відео
Маски від коронавірусу-скріншот з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Куди маску, а куди респіратор - головні особливості та відмінності важливих речей

Як повідомляє портал «Знай.ua» Харківських студентів змусили ховати обличчя, ці кадри увійдуть в історію

Також «Знай.ua» писав, що Коронавірус не страшний! Львів'яни показали Садовому, де роздобути маски, потужне відео