У Харкові йде активна підготовка до місцевих виборів, які, як очікується, мають відбутися вже цієї осені. Зокрема, мер міста Геннадій Кернес і бізнесмен Олександр Ярославський роздають пенсіонерам «продуктові пакети» з своїми іменами. Про це повідомляють в Instagram-каналі «Х**вий Харків».

«Епідемія — епідемією, а вибори вже восени! Як вам пакетик?», - запитують автори публікації.

«Молодці! Допомога пенсіонерам, вони хоч щось роблять, а інші тільки критикують. Наш народ не перевиховаєш. Всім не задоволений. Причому тут вибори, коли проблема в карантині», «Молодці, що допомагають пенсіонерам!!! В наш час хрін хто допоможе, останню морквину в АТБ з рук бабусь виривають», «Нехай роздають, може, ці набори допоможуть вижити комусь», - вважають деякі харків'яни.

Фото: Instagram «Х**вий Харків».

«Краще ціни контролюйте у макетах, щоб люди змогли б купити те, що їм потрібно. Овочі подорожчали на 100%, де таке бачено», «Вибори восени, а пандемія (хвороба всесвітнього масштабу) – сьогодні», «Літнім, хворим... А ви запитайте у них самих, їм їжа потрібна!? І всі решта повинні подбати про ці групи населення, особливо зараз!!!! Будьте людяними!!!», - додають інші.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Купив Гепа і Ярославського», «Судячи по складу - всі гроші пішли на зоопарк», - зазначають треті в коментарях до посту.

Нагадаємо, раніше У Харкові відомий політик повторив сумну долю нардепа Шахова - захворів коронавірусом і "передав" дружині.

Як повідомляє портал «Знай.ua» Коронавірус в Харкові розв'язав язик губернатору Кучеру, до Кернеса назріло багато питань.

Також «Знай.ua» писав, що "Позорище" - Кернес з Ярославським оголосили війну губернатору Кучеру.