Харків'яни, яким, незважаючи на карантин з коронавірусу, все-одно треба їхати на роботу, придумали, як обійти заборону на перевезення великої кількості людей в трамваях і тролейбусах. Щоб їх не помітили патрулі поліції, люди активно присідають при наближенні до постів. Відповідне відео оприлюднили у співтоваристві "Харків 1654" у Facebook.

"Кондуктор шостого трамвая кричить і просить сховатися, так як штраф 1000 гривень, всі дружно на прохання присіли", – пише автор відео.

В харьковских трамваях люди присаживаются на корточки, чтоб полиция не отследила сколько пассажиров находится в салоне. Кондуктор 6 трамвая орет и просит спрятаться, тк штраф 1000 грн, все дружно по просьбе присели. Потом проезжая мимо универмага Харьков, увидев полицейских кондуктор опять просил присесть.

Geplaatst door Харьков 1654 op Zaterdag 21 maart 2020

«Писець якийсь...», «Відразу видно харків'ян», «Ранкова зарядка по-харківськи», - дивуються в коментарях.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Винахідливість... А поліція буде робити вигляд, що не помітили... так і будуть в піддавки викручуватися», «Італія вас нічому не навчила...», «Вірус вже давно. Тому уряду треба було спочатку продумати все, а потім вводити карантин. Адже люди працюють, треба доїхати на роботу. Звичайно, закрити все легше, ніж потрудитися і продумати», «Це не від поліції. Це ззаду хтось чхнув, і вони пригнулися від вірусу», «Стуканули на бідного водія самі ж пасажири. Якщо такі благородні і законослухняні, так треба було самим вийти з маршрутки, а не крисятничати в соцмережах», - обурюються городяни.

Як повідомляв Знай.ua, складно добиратися на роботу під час карантину не лише лікарям, але і працівників продовольчих магазинів. Тому популярним супермаркетам, в яких працює багато персоналу, доводиться змінити графік роботи. Ми розповіли коли вони тепер будуть відкриті.

Також Знай.ua писав, після введення карантину багатьох українців почали звільняти з робіт або змушувати писання заяву самим, але це не законно. Українським працівникам розповіли, куди звертатися для захисту своїх прав.

Нагадаємо, зараз у багатьох людей буде чимало вільного часу, особливо у студентів і школярів. Але цей час можна зайняти весело – багато ігор тепер безкоштовні.