Пенсіонерка з Харкова пішла на злочин заради того, щоб спробувати дорогих делікатесів. Днями бабусю засудили.

Як вдалося з'ясувати з матеріалів Єдиного судового реєстру, ця історія сталася в серпні 2019 року в супермаркеті «Рост» на вул. Шевченка. Вдень в торговий зал зайшла пенсіонерка і попросила зважити близько кілограма сиров'яленого окосту. М'ясо вийшло на 370 гривень, однак платити за нього жінка не стала - поклала товар в сумку і непомітно вийшла з магазину.

Зрозумівши, що зникнення товару ніхто не помітив, пенсіонерка стала ходити в «Рост» як на роботу. Через день-два харків'янка заглядала в супермаркет і виглядала щось смачненьке. При цьому не нахабніла - крала по одному товару. За місяць вона встигла винести чотири 200-грамової банки лососевої ікри на 390 гривень кожна.

В якийсь момент літню жінку потягнуло на солодке – вона взяла з полиці коробку цукерок «Ferrero Roshe» за 200 грн. і 600 грам шинки. Але в цей раз винести товар непомітно не вийшло, біля входу її зупинив охоронець.

Супермаркет, фото: galas.te.ua
Супермаркет, фото: galas.te.ua

Коли справа дійшла до суду, старенька розкаялася у вчиненому. Київський райсуд Харкова покарав її 1 рік випробувального терміну. З усіх вкрадених делікатесів жінка встигла поласувати сыровяленым окостом і з'їсти 2 банки червоної ікри. Решту товару довелося повернути в магазин.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві розшукують покупця, який наклав повні штани прямо на касі

Як повідомляє портал «Знай.ua» Недоїдки? В АТБ харків'янам впарили пампушки зі слідами чужих зубів, скандальні фото

Також «Знай.ua» писав, що Потрапила на гроші в популярному супермаркеті — обурена клієнтка розповіла про махінації касирів