У харків'ян залишається всього один день, щоб поповнити картки для проїзду в метро. З 1 березня зробити це буде вже неможливо, нагадують у харківському метрополітені.

З першого дня весни у метро повинні запрацювати нові правила оплати проїзду – за допомогою карток E-ticket. Їхня дія поширюється не тільки на підземку, але і на інший муніципальний транспорт – тролейбуси і трамваї.

Разом з тим, картки старого зразка, на яких все ще залишаються гроші, будуть дійсні протягом усього року – до 1 березня 2021 року.

За словами Євгена Водовозова, заступника мера Харкова з питань інфраструктури, на деяких станціях метро залишать турнікети, що приймають картки старого зразка. Тому хвилюватися, що гроші, які залишаться на рахунку, «згорять» - не варто. Харків'яни ще встигнуть скористатися ними для оплати проїзду.

Разом з тим, в наземному транспорті вирішили залишити і альтернативний спосіб оплати – за допомогою паперового талончика. Це дозволить користуватися транспортом тим, хто буває в Харкові тільки зрідка, наприклад, туристам.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Метро у Харкові закриють? Кернес поскаржився на нечувані збитки.

Як повідомляє портал «Знай.uа» нагадали Киянам про "смерть" талончиків в міському транспорті, - вже зовсім скоро".

«Знай.uа» писав, що У Харкові студенти більше не можуть їздити в метро.