У Харкові пропонують призупинити впровадження E-ticket через те, що жителі області не можуть користуватися пільгою на проїзд.

Про це повідомляє інформаційний портал "sq.com".

Харківський депутат Іван Ракич запропонував призупинити впровадження E-ticket. Все через те, що на даний момент місцеві бюджети не можуть компенсувати жителям своїх громад проїзд. Тому Ракич запропонував чекати, поки держава "візьме на себе відповідальність" і вирішить проблему монетизації пільг.

У Харкові запропонували призупинити впровадження E-ticket Фото Знай.ua

Але в свою чергу мер Харкова Геннадій Кернес заявив, що міський бюджет компенсує проїзд багатьом категоріям пільговиків, і впровадження системи продовжиться. Кернес розповів, що жителям області варто звернутися в Кабінет міністрів, щоб влада вирішила проблему з проїздом в Харкові.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто нагадати, що в Харкові активно впроваджують квиток E-ticket на громадський електротранспорт. Цей же квиток також замінив посвідчення пільговика. Міський бюджет оплачує 50 поїздок у метрополітені і 50 поїздок у трамваях і тролейбусах на місяць.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кернес закатає міллионы в асфальт заради "Барабашово": скільки висмокче скандальне будівництво.

Як повідомляв портал Знай.uа , недалеко біля селища Хрестище (Харківська область) на місці розриву атомної бомби вчені взяли проби грунту.

Крім портал Знай.uа писав, що Кернеса обклали протитанковими їжаками, назріває битва, - "Захистимо будь-яку ціну".