Міський голова Харкова Геннадій Кернес знову висловився про необхідність будівництва дороги на місці скандального ринку «Барабашово». Про це повідомляє телеграм-канал «Віха Харків».

«Побудували тут Шанхай, через який не проїдеш, не пройдеш... там комусь дали по голові, то комусь машину спалять, то там пожежі якісь. Там працюють китайці, які літають туди-сюди, і хто їх перевіряє, на тому ринку?», - заявив харківський міський голова під час чергового засідання міськради, яке відбулося вранці 26 лютого.

Скрін, телеграм-канал «Віха Харків»
Скрін, телеграм-канал «Віха Харків»
Скрін, телеграм-канал «Віха Харків»

«Тому я вважаю, що ми робимо правильно, готуючись зараз до початку робіт у цьому напрямку. Дорога буде побудована і принесе велику користь городянам. Це буде дорога, яка нікому не буде заважати», - зазначив Кернес, тим самим ще раз підтвердивши наміри міської влади прокласти дорогу від Салтівки до центру Харкова.

Нагадаємо, Кернес закатає мільйони в асфальт заради "Барабашово": скільки висмокче скандальне будівництво.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа , недалеко біля селища Хрестище (Харківська область) на місці розриву атомної бомби вчені взяли проби грунту.

Крім портал Знай.uа писав, що Кернеса обклали протитанковими їжаками, назріває битва, - "Захистимо будь-яку ціну".