26 лютого у Харкові має розпочатися чергова сесія міської ради. Вже з самого ранку біля входу до міськради чергують правоохоронці.

Про це повідомляє інформаційний портал "Depo.Харків".

26 лютого о 10:00 має розпочатися чергова сесія міської ради Харкова. Станом на 9:00 біля кожного з входів до міської ради чергують по кілька працівників патрульної поліції.

На вулиці Квітки-Основ'яненка, з тильної сторони мерії, а також на провулках поблизу Успенського собору зосереджені кільканадцять спецавтомобілів поліції.

Мерію Кернеса взяли під посилену охорону Фото Depo.Харків

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Але все ж найбільша кількість правоохоронців зосереджена біля головного входу до міської ради. Відзначимо, що всього тут знаходиться близько 60 працівників поліції.

На цій черговій сесії міська рада має розглянути питання перейменування проспекту Петра Григоренка на честь маршала Георгія Жукова. Через це кілька громадських організацій Харкова оголосили про проведення пікету.

Станом на 9:30 під стінами мерії протестувальників немає. Група з семи активістів "Національного корпусу" в мерію зайшли о 9:20.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кернес закатає міллионы в асфальт заради "Барабашово": скільки висмокче скандальне будівництво.

Як повідомляв портал Знай.uа , недалеко біля селища Хрестище (Харківська область) на місці розриву атомної бомби вчені взяли проби грунту.

Крім портал Знай.uа писав, що Кернеса обклали протитанковими їжаками, назріває битва, - "Захистимо будь-яку ціну".