У Харкові під будівлю ХОДА прийшли десятки підприємців, аби висловити свій протест проти законопроекту про введення обов'язкового встановлення касових апаратів для Фізичних осіб-підприємців.

У Харкові бунтують підприємці Барабашово, фото: Город Х

Подробиці акції повідомляє видання "Город Х".

Левову частину протестувальників складають підприємці ринку "Барабашово", адже ноу-хау з касовими апаратами витягне з їх гаманців додаткові кошти. А податки і без того чималі, дрібні бізнесмени ледве зводять кінці з кінцями і буквально дивом тримаються "на плаву".

Розлючені люди тримають плакати "Save ФОП" та скаржаться на черговий наступ "слуг народу". Харків'яни звертаються до губернатора Олексія Кучера як до соратника президента Володимира Зеленського з проханням дослухатися до їх вимог.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"До чого це може призвести? До того, що все ляже на наші плечі. Кажуть, що ці закони будуть для нас корисними. Декларують добрі наміри, що все це повинно привести до того, щоб бізнес виходив з тіні, поповнювалися міські, обласні, державний бюджети. насправді ми як люди на місцях знаємо, до чого це призведе - до тієї ж корупції ... ", - вважають підприємці "Барабашово".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кернес закатає мільйони в асфальт заради "Барабашово": скільки висмокче скандальне будівництвопро.

Як повідомляв портал Знай.uа, недалеко біля селища Хрестище (Харківська область) на місці розриву атомної бомби вчені взяли проби грунту.

Крім портал Знай.uа писав, що у Києві невідомі підірвали автомобіль заступника одного з департаментів Міністерства аграрної політики.