У Харкові вже щосили готуються до весняно-літнього сезону. Зокрема, комунальне підприємство "Харківзеленбуд" вже зайнялося покупкою розсади для клумб. Відповідний тендер розміщено на платформі закупівель Рrozorro.

Згідно з умовами тендеру, планують закупити розсади однорічних квіткових культур. Для цієї мети комунальники виділили 22 мільйони 130 тисяч гривень. Подати свої пропозиції учасники торгів можуть до 24 лютого. Аукціон має відбутися 31 березня. При цьому поставити розсаду замовнику повинні в період з другої декади квітня до грудня 2020 року.

Тендер розділили на два лоти – один вартістю 884 тисячі гривень і другий – на півмільйона гривень. Комунальне підприємство бажає купити бегонію, петунію, герань, тагетіс, сальвію і інші види трав'янистих рослин.

В КП уточнили, що доставляти продукцію переможець тендеру повинен власними силами, тоді, коли це буде необхідно замовнику, в тому числі і у вихідні, і у святкові дні, і в будь-який зручний для замовника час.

Нагадаємо, Кернес з Бабкіним закрилися в кабінеті, дискусія була жорсткою: про що домовилися мер Харкова і відомий музикант.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, один з Харківських муралов внесли у Книгу рекордів України, як найбільший в нашій країні.

Також Знай.uа писав про феєричному відкритті головної ялинки і не тільки.