На Харківщині затримали заступника міського голови Мерефи та начальника відділу Мереф'янського міськради - чиновників підозрюють у хабарництві.

Поліція, фото з вільних джерел
Поліція, фото з вільних джерел

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Харківщини.

За словами правоохоронців, чиновник вимагав у громадянина 128 тис. гривень за виділення об'єкта нерухомості під дитячий будинок сімейного типу. Гроші було вилучено при передачі.

На Харківщині затримали заступника мера, фото: Місто Х

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Наразі вирішується питання про повідомлення чиновникам про підозру та обрання запобіжного заходу. Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою). Стаття передбачає позбавлення волі на термін до десяти років.

Нагадаємо, новий губернатор Харківської області Олексій Кучер втрачає свого першого заступника Марка Беккера. Декларація чиновника була опублікована напередодні повідомлення про відхід на офіційному сайті НАЗК.

Також портал Знай.uа писав про те, що Кличко похапцем запустив швидкісний трамвай на Борщагівку, "втомився" слідом за мостами

Крім того, Знай.uа повідомляв про те, що під Харковом міст може обвалитися у будь-яку хвилину.