У Харкові, у дворі за адресою проспект Незалежності, 5, помітили незвичайну тварину. Точніше, тварина – звичайна, кіт, то його забарвлення викликала подив у городян. Про це повідомляє спільнота «Х**вий Харків».

«Є думка з приводу кольору, що це може бути нітрофунгін, яким обробляють шерсть котів, щоб вилікувати лишай. Кіт (його білі частини) стає канаркового кольору», - додають автори посту.

Фото: «Х**вий Харків»

Під постом харків'яни почали активно жартувати з приводу незвичайного забарвлення тварини.

«Кіт Білайну, - амбасадор бренду, так би мовити», «Нічого ви не розумієте, це Пікачу, українська версія», «Злиняв з лабораторії салтівських вчених», - регочуть городяни.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«У мене така кішка була, коли перевернула на себе банку куркуми», - ділиться один з коментаторів.

«У фейсбуці написали, що він спить в підвалі на старому поролоні, і пофарбувався», - написала одна з користувачок, на що їй резонно зауважили, що «неможливо так повністю забарвитися від поролону».

Нагадаємо, під Києвом, в селі Чайки з даху новобудови знімали лисицю.

Як повідомляв портал Знай.uа , у харківському супермаркеті "скупилася" мавпа: екзотичний шопінг показали забавним відео.

Також портал Знай.uа писав, що таргани в минулому, в АТБ підготували новий "сюрприз" покупцям: "Вся таблиця Менделєєва!".