Під час переходу в інший вольєр 18 серпня із «Фельдман Екопарк» втекла його мешканка - зебра Марті.

Подія трапилася після відкриття парку. В цей час там гуляло багато харків'ян та гостей міста, які і стали свідками прикрого інциденту. Зебру на повідку переводили працівники комплексу в інший вольєр, але це не завадило їй вирватися і втекти за територію. Про це повідомив журналістам офіційний представник розважального комплексу Олексій Костюченко.

Наразі по всьому місту тварину шукають 20 працівників парку, охорона і волонтери. Люди прочісують кожен район Харкова, у надії швидше віднайти втікачку. У пошуці беруть участь коні та квадрокоптер. Працівники звернулися до мешканців міста з проханням: «Ми просимо вас в жодному разі не намагатися впіймати зебру самостійно. Адже це може бути небезпечно для вашого життя».

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що минулого року дворічна самка зебри поповнила колекцію екопарку. Її назвали Марті, на честь персонажу мультфільму Мадагаскар. Раніше вона жила у львівському зоопарку Лімпопо.

Цього літа у "Фельдман Екопарк" уже відбулася одна втеча. Дві мавпи зуміли покинути розважальний комплекс. На щастя їх вдалося спіймати в районі кільцевої дороги міста.

Як повідомляв раніше Знай.ua Прибульці перетворили людей на тварин: земляни - мешканці зоопарку

Як писав Знай.uaАктивісти б'ють на сполох: в українському зоопарку влаштували концтабір для тварин

Раніше на Знай.ua Фарба потекла: єгипетський зоопар к замість зебр підсунув фальшивку