У Харкові кондуктор повеселив пасажирів незвичайної витівкою - він відмовився брати гроші за проїзд, вимагаючи замість оплати співати пісні.

Кумедне відео виклали очевидці "тролейбусної вечірки" у соцмережах.

"В Харкові кондуктор напевно перепив з ранку і брав пісні замість грошей за проїзд у громадському транспорті", - йдеться в коментарі під відео.

На кадрах видно, як кондуктор в дуже грайливому настрої просить пасажирів заспівати пісню разом з ним, диригуючи при цьому і підказуючи слова.

Скріншот відео

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"У кого грошей немає - приймаються пісні. Ось тільки щось веселеньке, відразу кажу. Слухайте слова і запам'ятовуйте: Ни к чему теперь за тобой ходить, Ни к чему теперь мне цветы дарить. Давайте, площадочка, підспівуємо! І далі: Поросло травой место наших встеч... Не соромимося, подпеваем", - агітував пасажирів аж надміру веселий кондуктор.

Нагадаємо, у Києві з'явилися маршрутки з валидаторами для оплати проїзду Kyiv Smart Card.

Також портал Знай.uа писав, що київське метро знову повернеться до жетонами: що сталося з картками.