У Харкові почастішали нещасні випадки у ліфтах, пов'язані з крадіжками металевого обладнання, без якого неможливе їх нормальне функціонування.

Про це повідомляє "Харківміськліфт".

За інформацією комунальників, минулоріч у Харкові було зафіксовано 164 факти розкрадання ліфтового обладнання.

У зв'язку з цим "Харківміськліфт" вживає заходів щодо запобігання вандалізму у ліфтовому господарстві. Зокрема, в машинних приміщеннях, де зафіксовані випадки крадіжок, встановлюються нові антивандальні двері, решітки, системи сигналізації. Всього в 2019 році на подібних об'єктах було встановлено понад 390 дверей, 799 ліфтів відремонтовано та приведено до належного технічного стану.

Ліфт не працює, фото: Вечірній Харків

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"На 799 об'єктах ліфтового господарства був проведений поточний ремонт, ще 31 ліфт відремонтовано капітально. Зокрема, було замінено 270 купе кабін та проведено капітальний ремонт 174 систем диспетчеризації", - розповідають комунальники.

Нагадаємо, благодійна виставка унікальних ікон відкрилась у Києві

Як повідомляв портал Знай.ua, , українські воїни показали незвичайного друга на передовій

Також Знай.ua писав, у Дрогобичі зібрали 15 тисяч гривень для медсестри "Лютіка"