У Харкові відкрився будиночок Діда Мороза, на який місто витратило мільйони гривень зі свого бюджету. Відео будиночка, освітленого вогнями гірлянд, опублікував на своїй сторінці харківський міський голова Геннадій Кернес.

«Дід Мороз вже тут. Чекає гостей у своїй резиденції біля головної ялинки Харкова на площі Свободи», - написав він.

Новый год к нам мчится, а Дед Мороз уже здесь 🎅

Новый год к нам мчится, а Дед Мороз уже здесь 🎅 Ждет гостей в своей резиденции у главной елки Харькова на площади Свободы. Приходите! Пусть исполнятся самые сокровенные желания ✨

Geplaatst door Геннадий Кернес op Zondag 29 december 2019

«Спасибі меру! Найкращий! Місто, як казка. Незвичайно красиво!», «Який молодець мер. Він дуже багато робить для людей», «Кернесу респект за гарне місто!», - пишуть харків'яни.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Однак є й ті, хто не в захваті від «зимової казки», оскільки гроші витрачені не на те, що в першу чергу необхідно для комфорту городян.

«Шановний Геннадію Адольфовичу, ну або той, хто веде цю сторінку. Свято, звичайно, приходить і мчить до нас. Це все весело і завзято. Місто все світиться - красиво. А ви ось пробували в крижаній воді мити свининку або яловичину? А каструлі давно мили без гарячої води? Я звичайно розумію, що вам, напевно, це роблять спеціально навчені люди. А ми тут внизу харчового ланцюжка не навчені в крижаній воді плюскатися в переддень нового року. Спасибі Вам за свято!», - пише одна із користувачок соцмережі.

Скрін, Facebook

«Якщо діти просять у Діда Мороза дорогу до школи і тротуар - бажання здійсниться?», - додає інший.

«Чому Дід Мороз, і чому все російською? Ріже слух і око. Сподіваюся, діти не просять здоров'я дідусю Путіну», «Аха-ха, будинок Дідуся Мороза… Совок в Україні ще», - зазначають харків'яни.

Нагадаємо, Кернес подарував харків'янам "небо в алмазах": скільки мільйонів спливли з наших гаманців.

Як повідомляв портал Знай.uа, недалеко біля селища Хрестище (Харківська область) на місці розриву атомної бомби вчені взяли проби грунту.

Крім портал Знай.uа писав, що у Києві невідомі підірвали автомобіль заступника одного з департаментів Міністерства аграрної політики.