На Харківщині у виправній колонії відбулася реєстрація шлюбу засудженої.

Про це повідомляє інформаційний портал "РедПост".

18 грудня, у Качанівській виправній колонії відбулася реєстрація шлюбу засудженої. Тут жінка перебуває з 2016 року, а термін її покарання закінчується у 2025 році.

У Харкові відбулася реєстрація шлюбу засудженої

Відомо, що рік тому ув'язнена познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком. І через деякий час спілкування, закохані вирішили одружитися. Адміністрація установи зробила подарунок молодятам і влаштувала позачергове тривале побачення щоб вони змогли відсвяткувати цю подію.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У Харкові відбулася реєстрація шлюбу засудженої

"Відновлення та створення соціальних зв'язків сприяє позитивній адаптації засуджених в суспільстві після звільнення та дає їм можливість ставати більш відповідальними у своєму житті", - зазначив начальник установи Андрій Явтушенко.

Варто відзначити, що це вже третє весілля в Качанівській виправній колонії з початку 2019 року.

Нагадуємо, що один з Харківських муралов внесли у Книгу рекордів України, як найбільший в нашій країні.

Як повідомляв Знай.uа , в Одесі невідомі зіпсували мурал з головними героями серіалу "Ліквідація", який намальований на воротах будинку.