Геннадій Кернес заявив, що піде на вибори мера Харкова, якщо його підтримають харків'яни.

Про це повідомляє інформаційний портал "РедПост".

Мер Харкова Геннадій Кернес вважає, що робота в 2019 році була продуктивною. Саме в цьому році вдалося втілити величезна кількість серйозних проектів. Підводячи підсумки року, що минає, є чому пишається.

Геннадій Кернес розповів, що сформував свою команду виключно з професіоналів. За час на посаді мера Харкова йому і його соратникам вдалося зробити місто ще більш комфортним для проживання. Також Кернес заявив, що якщо його підтримають харків'яни, то він утретє піде на вибори міського голови.

Геннадій Кернес

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Якщо є підтримка харків'ян, я обов'язково піду на вибори. Вибирати не себе, а вибирати майбутнє Харкова. Також беручи участь у виборчому процесі. А кого оберуть харків'яни... Я вірю в те, що вони оберуть майбутнє", - зазначив Кернес.

Також Кернес розповів, що підготував подарунок харків'янам у новорічну ніч На головній площі Харкова будуть виступати Серьога, Винник і Могилевська.

Нагадаємо, Кернес закатає мільйони в асфальт заради "Барабашово": скільки висмокче скандальне будівництвопро.

Як повідомляв портал Знай.uа , недалеко біля селища Хрестище (Харківська область) на місці розриву атомної бомби вчені взяли проби грунту.

Крім портал Знай.uа писав, що у Києві невідомі підірвали автомобіль заступника одного з департаментів Міністерства аграрної політики.